Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Koning van het veld, hoedjesdans, levend stratego, trefbal, buitenspeelspelletjes ---week-39

Maandag 25 september
Weer een nieuwe week. En de week start weer met een heerlijk zonnetje!
Super fijn, want dan kunnen we weer heerlijk buiten spelen op de BSO.
Tijdens het ophalen kletsen we lekker over het weekend en over alle andere leuke verhalen.
Eenmaal aangekomen op de BSO eten we lekker fruit en iedereen kletst met elkaar bij over het weekend, wat een gezellige boel!
En hoppakee, groepen verdeeld en op naar de activiteiten!
Vandaag stonden koning van het veld en hoedjes dans op de planning.
We speelden beide spellen nog nooit, maar vooral koning van het veld was enorm leuk en de kinderen gaven aan dit vaker te willen spelen! Het is een soort battle, twee tegen twee. Beide teams mogen een grote dobbelsteen dobbelen, degene met de hoogste score mag een sport kiezen. Handbal, voetbal of hockey, eenmaal in het veld is het het team wat als eerste scoort blijft staan, en de andere wisselen door.

    

Dinsdag 26 september
Het was wederom een heerlijke dag. Op dinsdag is het lekker druk, dus na het ophalen en het fruit moment gingen we weer heerlijk aan de slag.
Op het hoofdveld speelden we verschillende rondes levend stratego. De kinderen vonden het soms wat lastig, maar iedereen deed super leuk en fanatiek mee!
De kleinere kinderen gingen in de pannakooi aan de slag met verschillende potjes kat en muis en andere tikspelletjes. Na de activiteit krijgt iedereen altijd een lekker koekje, en komt iedereen weer even op adem met heerlijke ranja. Daarna mag iedereen lekker vrij spelen.

 


Woensdag 27 september
Op woensdag hebben we nog niet zoveel kindjes, dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke/actieve (sport)BSO neem gerust contact op over de mogelijkheden!
Nadat alle kinderen zijn opgehaald gaan we gezellig met zijn alle lunchen, lekker kletsen en eten samen. Daarna mogen de kinderen lekker vrij spelen. Bij Sportstuif RKVVO is nu een leuke reeks bezig met de woensdagmiddag activiteiten. Vandaag stond er weer een leuk thema op de planning, buitenspeel spelletjes. We hadden lekker veel aanmeldingen van buitenaf dus we gingen lekker aan de slag.
We speelden o.a. kruiwagen race, basketbal zonder basket, fopbal en dartfrisbee. Het was een heerlijke sportieve namiddag! Wil jij weten welke activiteiten er nog op de planning staan.
Kijk dan voor meer informatie op : https://samenbijsportstuif.nl/woensdagmiddag-activiteit-rkvvo-kopie

 


Donderdag 28 september
Wat een heerlijke dag is het, en wat boffen we met het weer tot nu toe! Daar maken we natuurlijk goed gebruik van door heerlijk buiten bezig te zijn. Vandaag weer een lekkere drukke dag op de BSO.
De groep is weer opgedeeld en in de pannakooi speelden we een leuk trefbal spel. Iedereen was mega fanatiek en iedereen deed super leuk en sportief mee! Het was mega spannend, maar uiteindelijk waren de teams gelijkwaardig aan elkaar en werd er gelijk gespeeld!
Met de kleinere kinderen speelden we EHBO tikkertje, de plek waar je getikt bent moet je je hand ophouden en dan proberen de overige kinderen te tikken!

 


Vrijdag 29 september
We hebben nog maar een paar kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen. En meestal trekken we er lekker op uit naar een speeltuin of parkje
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!

  



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach